Tjänster och priser

Alla priser är inklusive moms och efter RUT-avdrag. Tjänsten du köper av mig är uppdelad på kattpassning och städning (50/50) vilket innebär ett RUT-avdrag på 25% om du inte under inkomståret redan utnyttjat hela ditt RUT-avdrag.

Jag ser till er katt/katter två gånger dagligen enligt Jordbruksverkets skötselregler.

Ordinarie taxa:
Mån – fre 300 kr per dag.
Lör – sön 400 kr per dag.
Storhelger och andra röda dagar  500 kr per dag.
1 vecka (14 besök) 2200 kr, om veckan innefattar en storhelg eller annan röd dag så tillkommer 150 kr per röd dag.

Behövs medicinering eller insulin ges tillkommer en avgift på 100 kr per dag.

För kortare uppdrag än en vecka tillkommer en nyckelavgift på 150kr.

Vid övriga tjänster så som vattning av krukväxter, tändning och släckning av lampor i olika rum och/eller hämtning av post tillkommer en avgift på 50 kr per dag eller tillfälle.

Har du andra husdjur än katt och behöver någon som ser till dem, eller om du behöver någon som rastar din hund, så är det inget problem, jag tycker om alla djur.

Jag gör hembesök så att jag får träffa er och katterna och vi skriver kontrakt på tjänsten. Är du kund sedan tidigare sköter vi denna biten per post. Innan ni reser träffas vi och jag får nyckel. Jag skriver då på en nyckelkvittens som ni behåller.
Hembesöket debiterar jag 200kr för i samband med fakturering för tjänsten. Denna kostnad är bara första gången du är kund hos mig och jag gör ett hembesök. Om tjänsten avbokas tillkommer dessa 200kr på en egen faktura, alternativt på samma faktura som halva totalbeloppet. Se mina avbokningsregler här.

Majornas Kattvakt är baserad i Majorna men jag tar mig även till andra områden i Göteborg eller strax utanför. Om du bor långt från (lång restid) Majorna kan jag behöva ta ut ett extra tillägg (för närvarande 150kr per dag) på ordinarie taxa.

Majornas Kattvakt innehar F-skatt och är momsregistrerat, samt har en ansvarsförsäkring.