Tjänster och priser

Alla priser är inklusive moms och efter RUT-avdrag. Tjänsten du köper av mig är uppdelad på kattpassning och städning (50/50) vilket innebär ett RUT-avdrag på 25% om du inte under inkomståret redan utnyttjat hela ditt RUT-avdrag.

Jag ser till er katt/katter två gånger dagligen enligt Jordbruksverkets skötselregler.

Ordinarie taxa:
Mån – fre 400 kr per dag.
Lör – sön 450 kr per dag.
Storhelger och andra röda dagar  600 kr per dag.
1 vecka (14 besök) 2750 kr, om veckan innefattar en storhelg eller annan röd dag så tillkommer 150 kr per röd dag. Jag förbehåller mig rätten att ändra priserna vid behov.

Behövs medicinering eller insulin ges tillkommer en avgift på 150 kr per dag.

Vid övriga tjänster så som vattning av krukväxter, tändning och släckning av lampor i olika rum och/eller hämtning av post tillkommer en avgift på 50 kr per dag eller tillfälle.

Har du andra husdjur än katt och behöver någon som ser till dem, eller om du behöver någon som rastar din hund, så är det inget problem, jag tycker om alla djur.

Jag gör hembesök så att jag får träffa er och katterna och vi skriver kontrakt på tjänsten. Är du kund sedan tidigare sköter vi denna biten per post. Innan ni reser träffas vi och jag får nyckel. Jag skriver då på en nyckelkvittens som ni behåller.
Hembesöket debiterar jag 300kr för i samband med fakturering för tjänsten. Denna kostnad är bara första gången du är kund hos mig och jag gör ett hembesök. Om tjänsten avbokas tillkommer dessa 300kr på en egen faktura, alternativt på samma faktura som halva totalbeloppet. Se mina avbokningsregler här.

För att kunna hjälpa kunder utanför Majorna kör jag motorcykel. På fakturan tillkommer därför en milersättning. Detta gäller ej om du bor i Majorna eller i närheten. Milersättningen är för närvarande på 40kr/mil.

Majornas Kattvakt är baserad i Majorna men jag tar mig även till andra områden i Göteborg eller strax utanför.

Majornas Kattvakt innehar F-skatt och är momsregistrerat, samt har en ansvarsförsäkring.