Villkor

Bokning
Första gången du är kund och jag gör hembesök skriver vi kontrakt och ett avtal på tjänsten. När du sedan anlitar Majornas Kattvakt igen så godtar du per automatik avtal och regler enligt tidigare. Detta så att vi slipper vidare pappersexercis.

Avbokning
Vid avbokning senast 15 dagar innan periodstart utgår ingen avgift.
Vid avbokning inom 2 veckor innan periodstart betalas en avgift på halva totalbeloppet.

Priser & betalning
Alla priser är med moms och efter att RUT-avdraget är gjort. Det är viktigt att du inte utnyttjat hela ditt RUT-avdrag under året, har du gjort det tillkommer motsvarande del på en extra faktura. Läs mer om RUT-avdraget här. Betalningen sker normalt sett i förskott.

Kontrakt och Nyckel
När vi skriver kontrakt så gör jag hembesök för att få träffa er och  katterna. Är du kund sedan tidigare sköter vi denna biten per post. Vi kommer överens om en smidig nyckelöverlämning. När uppdraget är färdigt lämnar jag tillbaks nycklarna inom 1-2 veckor. Ni kan även hämta upp nycklarna på Såggatan 63 efter avtalad tid.

Om katten skulle bli sjuk
Du som kattägare bör ha en försäkring på din katt. Vid händelse av sjukdom och veterinärbesök debiterar jag 500kr/timme utöver övriga utlägg som görs i samband med detta. Det är alltid kattägaren som står för alla kostnader i samband med katts sjukdom och veterinärbesök.

Milersättning
För att kunna hjälpa kunder utanför Majorna kör jag motorcykel. På fakturan tillkommer därför en milersättning. Detta gäller ej om du bor i Majorna eller i närheten.