Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
44 inlägg.
Sofie Sofie skrev den 11 augusti, 2022 den 11:35
Tack Anders för ett varmt och tryggt bemötande. Tiger ser fram emot flera möten! Jag känner mig helt trygg i att låta Anders komma till vårt hem och ta hand om vår Tiger, som är på bästa sätt!
Sofie och Tiger
Inger Olsson Inger Olsson skrev den 17 juni, 2022 den 13:16
Jag är så nöjd med Anders kattvakt. Pålitlig och
en stor kattvän. Han tog hand om min Doris och jag ska anlita Anders igen i augusti!
Fantastiskt att denna möjlighet finns.
Inger 😸
Maria Maria skrev den 2 juni, 2022 den 21:47
Jag är jätteglad att jag fick möjlighet att anlita Anders att ta hand om min kisse medans jag var bortrest. Jag kände mig trygg och lugn att lämna min katt ensam hemma med Anders hjälp! Både jag och kissen var mycket nöjda och glada när jag kom hem. Anders är otroligt professionell, trygg, lugn, kärleksfull, pålitlig och ansvarsfull person. Det märks att han har ett stort hjärta för djur! Så härligt att få se uppdateringar på instagram också! Jag kommer definitivt att anlita Majornas kattvakt flera gånger igen. Jag är väldigt tacksam! Massa tummar upp för Anders! /Maria och Zoya
Elin Elin skrev den 18 april, 2022 den 09:27
Anders tog så väl hand om våra katter när vi var bortresta, och vi kommer att anlita Majornas Kattvakt fler gånger. Anders är seriös i allt, är omsorgsfull och förstår katter. Tack!
Beatriz Beatriz skrev den 6 mars, 2022 den 11:00
We needed to go back to our country for a week and we contacted Anders with a very short notice. He was happy to help us and he took good care of our four cats. Since the first meeting the cats really liked him, and he posted lots of pictures and videos during the week we went abroad so we could check on them. They really enjoyed him being there and we were basically carefree while traveling. We recommend Anders services to anyone a 100% , he clearly loves animals, they like him and he is very pleasant to work with. We will hire him again whenever we need to leave.
Joanna Larsson Joanna Larsson skrev den 22 december, 2021 den 22:55
Jag anlitade Anders för att passa min katt Chomsky när jag var iväg i två omgångar under två veckor, det fungerade kanon och kändes så tryggt. Väldigt lätt och smidigt att ha med Anders att göra. Chomsky är en väldigt blyg tjej men hon vågade sig fram till Anders! Mycket trevligt med dagliga uppdateringar på Instagram också. Kan varmt rekommendera Anders tjänster!
Jessica Augustsson Jessica Augustsson skrev den 14 december, 2021 den 09:01
We recently moved back home from California with our two lovelies Plantagenet and Beans, and had to go away soon after for an extensive 3-week period. We are SO happy to have found Anders, who loves cats wholeheartedly. Even our shyest girl came out of hiding fairly quickly during his visits, and he played with them and gave them so much care! We will absolutely be using his excellent services again and would be more than happy to recommend him to anyone else worried about leaving their cats.
Madeleine Printzén Madeleine Printzén skrev den 28 oktober, 2021 den 18:40
Anders passade min Sistine då jag var på semester. Sistine älskar honom! Så skönt och tryggt att kunna resa bort och veta att ens älskling är väl omhändertagen. Jag kan verkligen rekommendera Anders. Kommer använda hans tjänster igen och igen. Tacksamma kramar /Madeleine
Pauline och Carl Pauline och Carl skrev den 23 oktober, 2021 den 16:22
Anders passade våra två katter Iriz och Kakan när vi var utomlands i en vecka och det fungerade utmärkt! Vi uppskattade verkligen bilduppdateringarna två gånger om dagen via Instagram. 🙂 Det märktes på bilderna att båda katterna tyckte mycket om Anders!
Håkan Håkan skrev den 23 oktober, 2021 den 11:25
Kan varmt rekommendera Anders. Både jag och mina 2 katter var nöjda och glada med tillsynen. Första gången jag lämnat dem ensamma så väldigt skönt att kunna följa dag för dag på Instagram och se att det gått bra så slipper man oroa sig.
Kommer definitivt komma tillbaka som kund om behovet uppstår igen!
Jenny Jenny skrev den 20 september, 2021 den 12:47
Jag är evigt tacksam för den professionella skötseln mina katter fick. Att komma hem till glada fyrbenta är guld värt. Anders har haft ett allt genom professionellt sätt från första mailsvaret till sista nyckelöverlämningen. Och att kunna följa katterna på instagram är med så skönt.

Jag kommer anlita Anders igen!
Titti Titti skrev den 2 september, 2021 den 22:08
Vi anlitade Anders en vecka i somras för att passa våra två katter (en bondkatt och en bengal) Vi är supernöjda, Rekommenderar honom varmt! Han har verkligen god hand med katter och är genuint intresserad av deras olika personligheter. Kommer garanterat anlita honom igen 👍
Victoria Victoria skrev den 29 augusti, 2021 den 14:55
Rekommenderar varmt Majornas kattvakt då Anders har sett till och tagit så väl hand om mina tre katter många gånger.
Det är alltid med ett proffsigt och vänligt bemötande och det känns otroligt tryggt att resa bort och veta att katterna har det bra.
En väldigt trevlig bonus är att kunna följa och se bilder på Instagram.
/Victoria
Malin Malin skrev den 20 augusti, 2021 den 10:54
Vi är väldigt nöjda och glada över att vi anlitade Anders som kattvakt till våra två katter under tre dagar. Det kändes tryggt och bra under hela tiden! Mycket uppskattat att han uppdaterade med bilder och videos också så vi kunde följa katterna under dagarna vi var bortresta. Proffsig och kunnig person hela vägen från nyckelöverlåtning till hur han har hand om katterna. Rekommenderar varmt Majornas kattvakt!
Madeleine Madeleine skrev den 17 augusti, 2021 den 11:40
Vi lämnade våra två katter (och växter) i händerna på Majornas kattvakt under 8 dagars semester och vi var så nöjda med Anders fina arbete. Anders upplevs som mycket proffsig, lugn och kunnig om katter och deras behov. Våra katter upplevdes lugna och till freds efter en vecka med Anders.
Daniel och Hannah Daniel och Hannah skrev den 8 augusti, 2021 den 22:23
Det har gått riktigt bra och känts väldigt tryggt med Anders som tagit hand om våra katter. Det har varit särskilt kul att få följa bilderna på instagram som ju också intygar att katterna har trivts otroligt bra.
Anders är mycket professionell och har koll på allt ansvar som behöver överlåtas och gör det enkelt för en med utlåning av nycklar, betalning och övrigt. Vi hoppas på att kunna få nyttja Anders tjänster igen och rekommenderar det till alla som behöver kattvakt.
Ylva Ylva skrev den 19 juli, 2021 den 09:23
För mig är det självklart att höra av mig till Anders och Majornas kattvakt när jag behöver kattpassning. Anders gör ett otroligt fint och professionellt jobb med katterna. Jag uppskattar de dagliga bilduppdateringarna, och jag märker att mina katter känner sig trygga med Anders - de har även varit lugna och fina varje gång jag kommit hem efter en resa. Jag har fullt förtroende för Majornas kattvakt, kommer anlita igen och rekommendera andra kattägare att göra detsamma!

/Ylva, Aina & Theo
Tony Tony skrev den 18 juli, 2021 den 23:24
Under en veckas semester lämnade vi vår Essie hemma och med Anders som kattvakt. När vi kom hem möttes vi av en välmående katt som visserligen saknat oss men som klarat veckan bra. Anders har haft stort tålamod med vår svårflirtade prinsessa. Kul att se bilder och film på hur han långsamt vann hennes förtroende under veckan. Kan självklart rekommendera Majornas Kattvakt om ni behöver trygg tillsyn för er katt när ni är borta,
Carina Eliason Carina Eliason skrev den 18 juli, 2021 den 13:00
Det var första gången som vi anlitade Anders till att se till vår fina Totsie. Det har gått väldigt bra och så roligt att få se bilder på Totsie som Anders publicerade på Instagram efter varje besök. Anders har med sitt ödmjuka och varma sätt tagit väl hand om vår katt och vi vill med det varmaste rekommendera Majornas Kattvakt.
Josefina Josefina skrev den 23 juni, 2021 den 11:45
Jag är så glad över att Majornas Kattvakt (MK) finns och möjliggör för mina två katter att få stanna hemma i sin trygga miljö under de resor då jag ej kan ta dem med. Nu har vi använt oss av MK två gånger och varje period har fungerat hur bra som helst. Det känns otroligt tryggt att lämna över ansvaret till Anders som tar uppdraget på största allvar och som känner en genuin kärlek för djuren. Jag vet att han är att lita på. Det är även väldigt fint att få små dagliga uppdateringar med bilder via tjänstens Instagramsida. Tusen tack Anders för din toppentjänst som jag skulle rekommendera till alla i behov!

/Josefina, Allan och Henning