Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
52 inlägg.
Birgitta Wickenberg Birgitta Wickenberg skrev den 2 juli, 2023 kl. 09:02
Första gången vi anlitade Anders. Det kändes verkligen tryggt och vi rekommenderar absolut Majornas kattvakt. Att få se bilder/ videos var så kul. Alice och Dexter har haft det bra. Tack Anders!
Birgitta Birgitta skrev den 29 juni, 2023 kl. 20:47
Detta var första gången vi anlitade Majorna kattvakt/ Anders och Peter för att passa våra tre korater. Alt har fungerat mycket bra och det har känts att våra katter har blivit väl omhändertagna och varit i trygga händer. Vi kan varmt rekommendera denna kattpassningen.
Helena Marcusson Helena Marcusson skrev den 6 juni, 2023 kl. 18:20
Vi och våra två cornish rexar är väldigt nöjda med Majornas Kattvakt. Vi ger våra varmaste rekommendationer!
Miki Miki skrev den 4 juni, 2023 kl. 12:45
Vi var borta i två veckor och vi var väldigt nöjda med Anders. Han var hemma hos oss två gånger per dag och förutom att han gav mat och vatten och rensade kattlådan gosade och lekte han med vår katt, Mila. Att se bilder på henne varje dag och att få uppdateringar om både Mila och huset underlättade vår resa. Vi fick även hjälp med vattning av blommor. Vi kan verkligen rekommendera Anders!
Bibi Lang Bibi Lang skrev den 4 februari, 2023 kl. 12:23
Min katt Bella och jag har varit kunder hos Anders nästan sedan starten och är supernöjda. Anders känns nästan som en i vår familj och jag lämnar min katt och mitt hem i trygga händer hos honom. Hans foton av Bella gör att jag kan se hur hon mår och att han ger henne det hon behöver utöver mat, nämligen att bli borstad med en särskild tandborste.
Inger Olsson Inger Olsson skrev den 6 oktober, 2022 kl. 18:26
Är supernöjd med Anders Kattvakt. Kommer att anlita honom igen. Man känner sig trygg med ett proffsigt omhändertagande av min Doris.
Jon Warghed Jon Warghed skrev den 6 oktober, 2022 kl. 18:24
Inför vår resa var vi nervösa hur det skulle gå och släppa in en person i vårat hem och ta hand om våra katter. Att få bilder varje dag, där vi såg hur våra små älskade Anders var väldigt mysigt. Det märks hur mycket du bryr dig om katter och ser fram emot nästa gång. Tack.
Monica A Monica A skrev den 18 augusti, 2022 kl. 15:31
Vi anlitade Majornas kattvakt när vi var bortresta och vi är otroligt nöjda!! Vår katt älskade Anders från första stund! Han gav henne mat och vatten två gånger per dag, gosade med henne och tog även bilder så vi kunde se att hon hade det bra. Vi fick även hjälp att tömma brevlådan.

Rekommenderas varmt!! 😃
Sofie Sofie skrev den 11 augusti, 2022 kl. 11:35
Tack Anders för ett varmt och tryggt bemötande. Tiger ser fram emot flera möten! Jag känner mig helt trygg i att låta Anders komma till vårt hem och ta hand om vår Tiger, som är på bästa sätt!
Sofie och Tiger
Inger Olsson Inger Olsson skrev den 17 juni, 2022 kl. 13:16
Jag är så nöjd med Anders kattvakt. Pålitlig och
en stor kattvän. Han tog hand om min Doris och jag ska anlita Anders igen i augusti!
Fantastiskt att denna möjlighet finns.
Inger 😸
Maria Maria skrev den 2 juni, 2022 kl. 21:47
Jag är jätteglad att jag fick möjlighet att anlita Anders att ta hand om min kisse medans jag var bortrest. Jag kände mig trygg och lugn att lämna min katt ensam hemma med Anders hjälp! Både jag och kissen var mycket nöjda och glada när jag kom hem. Anders är otroligt professionell, trygg, lugn, kärleksfull, pålitlig och ansvarsfull person. Det märks att han har ett stort hjärta för djur! Så härligt att få se uppdateringar på instagram också! Jag kommer definitivt att anlita Majornas kattvakt flera gånger igen. Jag är väldigt tacksam! Massa tummar upp för Anders! /Maria och Zoya
Elin Elin skrev den 18 april, 2022 kl. 09:27
Anders tog så väl hand om våra katter när vi var bortresta, och vi kommer att anlita Majornas Kattvakt fler gånger. Anders är seriös i allt, är omsorgsfull och förstår katter. Tack!
Beatriz Beatriz skrev den 6 mars, 2022 kl. 11:00
We needed to go back to our country for a week and we contacted Anders with a very short notice. He was happy to help us and he took good care of our four cats. Since the first meeting the cats really liked him, and he posted lots of pictures and videos during the week we went abroad so we could check on them. They really enjoyed him being there and we were basically carefree while traveling. We recommend Anders services to anyone a 100% , he clearly loves animals, they like him and he is very pleasant to work with. We will hire him again whenever we need to leave.
Joanna Larsson Joanna Larsson skrev den 22 december, 2021 kl. 22:55
Jag anlitade Anders för att passa min katt Chomsky när jag var iväg i två omgångar under två veckor, det fungerade kanon och kändes så tryggt. Väldigt lätt och smidigt att ha med Anders att göra. Chomsky är en väldigt blyg tjej men hon vågade sig fram till Anders! Mycket trevligt med dagliga uppdateringar på Instagram också. Kan varmt rekommendera Anders tjänster!
Jessica Augustsson Jessica Augustsson skrev den 14 december, 2021 kl. 09:01
We recently moved back home from California with our two lovelies Plantagenet and Beans, and had to go away soon after for an extensive 3-week period. We are SO happy to have found Anders, who loves cats wholeheartedly. Even our shyest girl came out of hiding fairly quickly during his visits, and he played with them and gave them so much care! We will absolutely be using his excellent services again and would be more than happy to recommend him to anyone else worried about leaving their cats.
Madeleine Printzén Madeleine Printzén skrev den 28 oktober, 2021 kl. 18:40
Anders passade min Sistine då jag var på semester. Sistine älskar honom! Så skönt och tryggt att kunna resa bort och veta att ens älskling är väl omhändertagen. Jag kan verkligen rekommendera Anders. Kommer använda hans tjänster igen och igen. Tacksamma kramar /Madeleine
Pauline och Carl Pauline och Carl skrev den 23 oktober, 2021 kl. 16:22
Anders passade våra två katter Iriz och Kakan när vi var utomlands i en vecka och det fungerade utmärkt! Vi uppskattade verkligen bilduppdateringarna två gånger om dagen via Instagram. 🙂 Det märktes på bilderna att båda katterna tyckte mycket om Anders!
Håkan Håkan skrev den 23 oktober, 2021 kl. 11:25
Kan varmt rekommendera Anders. Både jag och mina 2 katter var nöjda och glada med tillsynen. Första gången jag lämnat dem ensamma så väldigt skönt att kunna följa dag för dag på Instagram och se att det gått bra så slipper man oroa sig.
Kommer definitivt komma tillbaka som kund om behovet uppstår igen!
Jenny Jenny skrev den 20 september, 2021 kl. 12:47
Jag är evigt tacksam för den professionella skötseln mina katter fick. Att komma hem till glada fyrbenta är guld värt. Anders har haft ett allt genom professionellt sätt från första mailsvaret till sista nyckelöverlämningen. Och att kunna följa katterna på instagram är med så skönt.

Jag kommer anlita Anders igen!
Titti Titti skrev den 2 september, 2021 kl. 22:08
Vi anlitade Anders en vecka i somras för att passa våra två katter (en bondkatt och en bengal) Vi är supernöjda, Rekommenderar honom varmt! Han har verkligen god hand med katter och är genuint intresserad av deras olika personligheter. Kommer garanterat anlita honom igen 👍