Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
52 inlägg.
Victoria Victoria skrev den 29 augusti, 2021 kl. 14:55
Rekommenderar varmt Majornas kattvakt då Anders har sett till och tagit så väl hand om mina tre katter många gånger.
Det är alltid med ett proffsigt och vänligt bemötande och det känns otroligt tryggt att resa bort och veta att katterna har det bra.
En väldigt trevlig bonus är att kunna följa och se bilder på Instagram.
/Victoria
Malin Malin skrev den 20 augusti, 2021 kl. 10:54
Vi är väldigt nöjda och glada över att vi anlitade Anders som kattvakt till våra två katter under tre dagar. Det kändes tryggt och bra under hela tiden! Mycket uppskattat att han uppdaterade med bilder och videos också så vi kunde följa katterna under dagarna vi var bortresta. Proffsig och kunnig person hela vägen från nyckelöverlåtning till hur han har hand om katterna. Rekommenderar varmt Majornas kattvakt!
Madeleine Madeleine skrev den 17 augusti, 2021 kl. 11:40
Vi lämnade våra två katter (och växter) i händerna på Majornas kattvakt under 8 dagars semester och vi var så nöjda med Anders fina arbete. Anders upplevs som mycket proffsig, lugn och kunnig om katter och deras behov. Våra katter upplevdes lugna och till freds efter en vecka med Anders.
Daniel och Hannah Daniel och Hannah skrev den 8 augusti, 2021 kl. 22:23
Det har gått riktigt bra och känts väldigt tryggt med Anders som tagit hand om våra katter. Det har varit särskilt kul att få följa bilderna på instagram som ju också intygar att katterna har trivts otroligt bra.
Anders är mycket professionell och har koll på allt ansvar som behöver överlåtas och gör det enkelt för en med utlåning av nycklar, betalning och övrigt. Vi hoppas på att kunna få nyttja Anders tjänster igen och rekommenderar det till alla som behöver kattvakt.
Ylva Ylva skrev den 19 juli, 2021 kl. 09:23
För mig är det självklart att höra av mig till Anders och Majornas kattvakt när jag behöver kattpassning. Anders gör ett otroligt fint och professionellt jobb med katterna. Jag uppskattar de dagliga bilduppdateringarna, och jag märker att mina katter känner sig trygga med Anders - de har även varit lugna och fina varje gång jag kommit hem efter en resa. Jag har fullt förtroende för Majornas kattvakt, kommer anlita igen och rekommendera andra kattägare att göra detsamma!

/Ylva, Aina & Theo
Tony Tony skrev den 18 juli, 2021 kl. 23:24
Under en veckas semester lämnade vi vår Essie hemma och med Anders som kattvakt. När vi kom hem möttes vi av en välmående katt som visserligen saknat oss men som klarat veckan bra. Anders har haft stort tålamod med vår svårflirtade prinsessa. Kul att se bilder och film på hur han långsamt vann hennes förtroende under veckan. Kan självklart rekommendera Majornas Kattvakt om ni behöver trygg tillsyn för er katt när ni är borta,
Carina Eliason Carina Eliason skrev den 18 juli, 2021 kl. 13:00
Det var första gången som vi anlitade Anders till att se till vår fina Totsie. Det har gått väldigt bra och så roligt att få se bilder på Totsie som Anders publicerade på Instagram efter varje besök. Anders har med sitt ödmjuka och varma sätt tagit väl hand om vår katt och vi vill med det varmaste rekommendera Majornas Kattvakt.
Josefina Josefina skrev den 23 juni, 2021 kl. 11:45
Jag är så glad över att Majornas Kattvakt (MK) finns och möjliggör för mina två katter att få stanna hemma i sin trygga miljö under de resor då jag ej kan ta dem med. Nu har vi använt oss av MK två gånger och varje period har fungerat hur bra som helst. Det känns otroligt tryggt att lämna över ansvaret till Anders som tar uppdraget på största allvar och som känner en genuin kärlek för djuren. Jag vet att han är att lita på. Det är även väldigt fint att få små dagliga uppdateringar med bilder via tjänstens Instagramsida. Tusen tack Anders för din toppentjänst som jag skulle rekommendera till alla i behov!

/Josefina, Allan och Henning
Josefin Josefin skrev den 15 mars, 2021 kl. 11:46
Åh vad glad jag blev när jag fick se hur bra Frank & Margot hade det i helgen tillsammans med Anders på Instagram! Stort tack för proffsig hjälp! 🙂
Ylva Ylva skrev den 28 februari, 2021 kl. 20:17
Har nu anlitat Anders och Majornas kattvakt för första gången. Det kändes jättebra att ha ett hembesök inför första bokningen och se att katterna var bekväma runt Anders och han var fin och följsam med dem.
Jättehärligt att få se fina bilder på katterna varje dag 🙂 stort plus!
Anders har gjort ett kanonjobb och jag som kattägare har känt mig trygg med att låta honom ta hand om mina katter, trots att detta var första gången jag lämnade bort dem.

Kommer definitivt att anlita Anders/Majornas kattvakt igen, och kommer rekommendera andra kattägare att göra detsamma! 🙂
Karin Karin skrev den 24 februari, 2021 kl. 23:22
Redan första gången Haddock träffade Anders kändes det bra - både för oss och katten. De fick genast fin kontakt, och vi som Haddocks familj kände oss trygga med att lämna Haddock i Anders vård. Att få se alla bilder på Instagram när vi var borta var verkligen kul . Och att Anders dessutom räddade vår chiliplanta gjorde bara upplevelsen än bättre. Vi kan verkligen rekommendera Majornas Kattvakt! - och återkommer gärna själva!
Anna Anna skrev den 22 februari, 2021 kl. 11:04
Vi är väldigt glada att Anders tog hand om vår Ponza när vi var bortresta. Allt har fungerat mycket bra. Vi skulle gärna anlita Anders igen och kan verkligen rekommendera andra att göra det.
Ida Johansson Ida Johansson skrev den 14 januari, 2021 kl. 13:26
Vi har anlitat Majornas Kattvakt flera gånger för passning av våra katter Hilda och Harry. Både ägare och katter är mer än nöjda över Anders omsorg och omtanke. Han är genuin och pålitlig och ger alltid det där lilla extra.
Vi kommer självklart att anlita Majornas Kattvakt igen och kan bara rekommendera andra att också göra det 🙂
Sanna Sanna skrev den 28 december, 2020 kl. 15:36
Vi är jätteglada att vi fick möjlighet att boka Majornas Kattvakt när vi skulle iväg under julhelgen. Seriöst intryck från start och våran Ingrid var så lugn och trygg när vi kom hem igen! 🙂
Evelina Evelina skrev den 31 augusti, 2020 kl. 12:00
Otroligt nöjd efter att Anders passat vår lille Harry. Allt kändes jättebra, väldigt seriöst och genuint. Vi kommer garanterat vända oss hit igen nästa gång vi behöver kattvakt. Ett stort plus är att att få se lite bilder på ens kisse när man är iväg. ?
//Evelina och Harry
Lena Legler Lena Legler skrev den 3 april, 2020 kl. 18:42
Detta verkar väldigt intressant. Har 2 katter; en 10-åring och en kattunge på 9 månader. Hade en kattvakt, men vi har "splittat". Så nu är jag ensam. Har ingar planer på att resa någonstans den närmsta perioden, men detta är intressant. Återkommer,
Patrik Centerwall Patrik Centerwall skrev den 14 mars, 2020 kl. 12:41
Vi kan verkligen rekommendera Majornas kattvakt. Anders är väldigt trygg och pålitlig och vår Milo trivdes i hans sällskap. Saknaden efter den lille katten blev dessutom lite mindre av alla fina bilder på Instagram.
/Patrik, Camilla, Estelle & Elliot
Linnea och Elias Linnea och Elias skrev den 10 mars, 2020 kl. 18:22
Tack för den fina hjälpen på vår semester. Mir var precis som vanligt när vi kom tillbaka !

p.s. Du är väldigt duktig på att ta katt-bilder!
Katarina Katarina skrev den 9 februari, 2020 kl. 16:21
TACK för hjälp med vår Simba över julhelgen. Allt gick smidigt, Simba har haft det bra, vi har kunnat slappna av på vår resa, har fullt förtroende för Anders.
Rekommenderas ?, Katarina.
Karin Karin skrev den 22 december, 2019 kl. 12:38
Bästa kattvakten är du Anders. Vet att Zappie uppskattar dina besök. Dagliga foton och videos gör att man känner sig helt trygg och sjutton vet om inte katten saknar dig alldeles väldigt efter varje passning. TACK ?