Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
52 inlägg.
Birgitta Wickenberg Birgitta Wickenberg skrev den 2 juli, 2023 kl. 09:02
Första gången vi anlitade Anders. Det kändes verkligen tryggt och vi rekommenderar absolut Majornas kattvakt. Att få se bilder/ videos var så kul. Alice och Dexter har haft det bra. Tack Anders!
Birgitta Birgitta skrev den 29 juni, 2023 kl. 20:47
Detta var första gången vi anlitade Majorna kattvakt/ Anders och Peter för att passa våra tre korater. Alt har fungerat mycket bra och det har känts att våra katter har blivit väl omhändertagna och varit i trygga händer. Vi kan varmt rekommendera denna kattpassningen.
Helena Marcusson Helena Marcusson skrev den 6 juni, 2023 kl. 18:20
Vi och våra två cornish rexar är väldigt nöjda med Majornas Kattvakt. Vi ger våra varmaste rekommendationer!
Miki Miki skrev den 4 juni, 2023 kl. 12:45
Vi var borta i två veckor och vi var väldigt nöjda med Anders. Han var hemma hos oss två gånger per dag och förutom att han gav mat och vatten och rensade kattlådan gosade och lekte han med vår katt, Mila. Att se bilder på henne varje dag och att få uppdateringar om både Mila och huset underlättade vår resa. Vi fick även hjälp med vattning av blommor. Vi kan verkligen rekommendera Anders!
Bibi Lang Bibi Lang skrev den 4 februari, 2023 kl. 12:23
Min katt Bella och jag har varit kunder hos Anders nästan sedan starten och är supernöjda. Anders känns nästan som en i vår familj och jag lämnar min katt och mitt hem i trygga händer hos honom. Hans foton av Bella gör att jag kan se hur hon mår och att han ger henne det hon behöver utöver mat, nämligen att bli borstad med en särskild tandborste.
Inger Olsson Inger Olsson skrev den 6 oktober, 2022 kl. 18:26
Är supernöjd med Anders Kattvakt. Kommer att anlita honom igen. Man känner sig trygg med ett proffsigt omhändertagande av min Doris.
Jon Warghed Jon Warghed skrev den 6 oktober, 2022 kl. 18:24
Inför vår resa var vi nervösa hur det skulle gå och släppa in en person i vårat hem och ta hand om våra katter. Att få bilder varje dag, där vi såg hur våra små älskade Anders var väldigt mysigt. Det märks hur mycket du bryr dig om katter och ser fram emot nästa gång. Tack.
Monica A Monica A skrev den 18 augusti, 2022 kl. 15:31
Vi anlitade Majornas kattvakt när vi var bortresta och vi är otroligt nöjda!! Vår katt älskade Anders från första stund! Han gav henne mat och vatten två gånger per dag, gosade med henne och tog även bilder så vi kunde se att hon hade det bra. Vi fick även hjälp att tömma brevlådan.

Rekommenderas varmt!! 😃
Sofie Sofie skrev den 11 augusti, 2022 kl. 11:35
Tack Anders för ett varmt och tryggt bemötande. Tiger ser fram emot flera möten! Jag känner mig helt trygg i att låta Anders komma till vårt hem och ta hand om vår Tiger, som är på bästa sätt!
Sofie och Tiger
Inger Olsson Inger Olsson skrev den 17 juni, 2022 kl. 13:16
Jag är så nöjd med Anders kattvakt. Pålitlig och
en stor kattvän. Han tog hand om min Doris och jag ska anlita Anders igen i augusti!
Fantastiskt att denna möjlighet finns.
Inger 😸
Maria Maria skrev den 2 juni, 2022 kl. 21:47
Jag är jätteglad att jag fick möjlighet att anlita Anders att ta hand om min kisse medans jag var bortrest. Jag kände mig trygg och lugn att lämna min katt ensam hemma med Anders hjälp! Både jag och kissen var mycket nöjda och glada när jag kom hem. Anders är otroligt professionell, trygg, lugn, kärleksfull, pålitlig och ansvarsfull person. Det märks att han har ett stort hjärta för djur! Så härligt att få se uppdateringar på instagram också! Jag kommer definitivt att anlita Majornas kattvakt flera gånger igen. Jag är väldigt tacksam! Massa tummar upp för Anders! /Maria och Zoya
Elin Elin skrev den 18 april, 2022 kl. 09:27
Anders tog så väl hand om våra katter när vi var bortresta, och vi kommer att anlita Majornas Kattvakt fler gånger. Anders är seriös i allt, är omsorgsfull och förstår katter. Tack!
Beatriz Beatriz skrev den 6 mars, 2022 kl. 11:00
We needed to go back to our country for a week and we contacted Anders with a very short notice. He was happy to help us and he took good care of our four cats. Since the first meeting the cats really liked him, and he posted lots of pictures and videos during the week we went abroad so we could check on them. They really enjoyed him being there and we were basically carefree while traveling. We recommend Anders services to anyone a 100% , he clearly loves animals, they like him and he is very pleasant to work with. We will hire him again whenever we need to leave.
Joanna Larsson Joanna Larsson skrev den 22 december, 2021 kl. 22:55
Jag anlitade Anders för att passa min katt Chomsky när jag var iväg i två omgångar under två veckor, det fungerade kanon och kändes så tryggt. Väldigt lätt och smidigt att ha med Anders att göra. Chomsky är en väldigt blyg tjej men hon vågade sig fram till Anders! Mycket trevligt med dagliga uppdateringar på Instagram också. Kan varmt rekommendera Anders tjänster!
Jessica Augustsson Jessica Augustsson skrev den 14 december, 2021 kl. 09:01
We recently moved back home from California with our two lovelies Plantagenet and Beans, and had to go away soon after for an extensive 3-week period. We are SO happy to have found Anders, who loves cats wholeheartedly. Even our shyest girl came out of hiding fairly quickly during his visits, and he played with them and gave them so much care! We will absolutely be using his excellent services again and would be more than happy to recommend him to anyone else worried about leaving their cats.
Madeleine Printzén Madeleine Printzén skrev den 28 oktober, 2021 kl. 18:40
Anders passade min Sistine då jag var på semester. Sistine älskar honom! Så skönt och tryggt att kunna resa bort och veta att ens älskling är väl omhändertagen. Jag kan verkligen rekommendera Anders. Kommer använda hans tjänster igen och igen. Tacksamma kramar /Madeleine
Pauline och Carl Pauline och Carl skrev den 23 oktober, 2021 kl. 16:22
Anders passade våra två katter Iriz och Kakan när vi var utomlands i en vecka och det fungerade utmärkt! Vi uppskattade verkligen bilduppdateringarna två gånger om dagen via Instagram. 🙂 Det märktes på bilderna att båda katterna tyckte mycket om Anders!
Håkan Håkan skrev den 23 oktober, 2021 kl. 11:25
Kan varmt rekommendera Anders. Både jag och mina 2 katter var nöjda och glada med tillsynen. Första gången jag lämnat dem ensamma så väldigt skönt att kunna följa dag för dag på Instagram och se att det gått bra så slipper man oroa sig.
Kommer definitivt komma tillbaka som kund om behovet uppstår igen!
Jenny Jenny skrev den 20 september, 2021 kl. 12:47
Jag är evigt tacksam för den professionella skötseln mina katter fick. Att komma hem till glada fyrbenta är guld värt. Anders har haft ett allt genom professionellt sätt från första mailsvaret till sista nyckelöverlämningen. Och att kunna följa katterna på instagram är med så skönt.

Jag kommer anlita Anders igen!
Titti Titti skrev den 2 september, 2021 kl. 22:08
Vi anlitade Anders en vecka i somras för att passa våra två katter (en bondkatt och en bengal) Vi är supernöjda, Rekommenderar honom varmt! Han har verkligen god hand med katter och är genuint intresserad av deras olika personligheter. Kommer garanterat anlita honom igen 👍
Victoria Victoria skrev den 29 augusti, 2021 kl. 14:55
Rekommenderar varmt Majornas kattvakt då Anders har sett till och tagit så väl hand om mina tre katter många gånger.
Det är alltid med ett proffsigt och vänligt bemötande och det känns otroligt tryggt att resa bort och veta att katterna har det bra.
En väldigt trevlig bonus är att kunna följa och se bilder på Instagram.
/Victoria
Malin Malin skrev den 20 augusti, 2021 kl. 10:54
Vi är väldigt nöjda och glada över att vi anlitade Anders som kattvakt till våra två katter under tre dagar. Det kändes tryggt och bra under hela tiden! Mycket uppskattat att han uppdaterade med bilder och videos också så vi kunde följa katterna under dagarna vi var bortresta. Proffsig och kunnig person hela vägen från nyckelöverlåtning till hur han har hand om katterna. Rekommenderar varmt Majornas kattvakt!
Madeleine Madeleine skrev den 17 augusti, 2021 kl. 11:40
Vi lämnade våra två katter (och växter) i händerna på Majornas kattvakt under 8 dagars semester och vi var så nöjda med Anders fina arbete. Anders upplevs som mycket proffsig, lugn och kunnig om katter och deras behov. Våra katter upplevdes lugna och till freds efter en vecka med Anders.
Daniel och Hannah Daniel och Hannah skrev den 8 augusti, 2021 kl. 22:23
Det har gått riktigt bra och känts väldigt tryggt med Anders som tagit hand om våra katter. Det har varit särskilt kul att få följa bilderna på instagram som ju också intygar att katterna har trivts otroligt bra.
Anders är mycket professionell och har koll på allt ansvar som behöver överlåtas och gör det enkelt för en med utlåning av nycklar, betalning och övrigt. Vi hoppas på att kunna få nyttja Anders tjänster igen och rekommenderar det till alla som behöver kattvakt.
Ylva Ylva skrev den 19 juli, 2021 kl. 09:23
För mig är det självklart att höra av mig till Anders och Majornas kattvakt när jag behöver kattpassning. Anders gör ett otroligt fint och professionellt jobb med katterna. Jag uppskattar de dagliga bilduppdateringarna, och jag märker att mina katter känner sig trygga med Anders - de har även varit lugna och fina varje gång jag kommit hem efter en resa. Jag har fullt förtroende för Majornas kattvakt, kommer anlita igen och rekommendera andra kattägare att göra detsamma!

/Ylva, Aina & Theo
Tony Tony skrev den 18 juli, 2021 kl. 23:24
Under en veckas semester lämnade vi vår Essie hemma och med Anders som kattvakt. När vi kom hem möttes vi av en välmående katt som visserligen saknat oss men som klarat veckan bra. Anders har haft stort tålamod med vår svårflirtade prinsessa. Kul att se bilder och film på hur han långsamt vann hennes förtroende under veckan. Kan självklart rekommendera Majornas Kattvakt om ni behöver trygg tillsyn för er katt när ni är borta,
Carina Eliason Carina Eliason skrev den 18 juli, 2021 kl. 13:00
Det var första gången som vi anlitade Anders till att se till vår fina Totsie. Det har gått väldigt bra och så roligt att få se bilder på Totsie som Anders publicerade på Instagram efter varje besök. Anders har med sitt ödmjuka och varma sätt tagit väl hand om vår katt och vi vill med det varmaste rekommendera Majornas Kattvakt.
Josefina Josefina skrev den 23 juni, 2021 kl. 11:45
Jag är så glad över att Majornas Kattvakt (MK) finns och möjliggör för mina två katter att få stanna hemma i sin trygga miljö under de resor då jag ej kan ta dem med. Nu har vi använt oss av MK två gånger och varje period har fungerat hur bra som helst. Det känns otroligt tryggt att lämna över ansvaret till Anders som tar uppdraget på största allvar och som känner en genuin kärlek för djuren. Jag vet att han är att lita på. Det är även väldigt fint att få små dagliga uppdateringar med bilder via tjänstens Instagramsida. Tusen tack Anders för din toppentjänst som jag skulle rekommendera till alla i behov!

/Josefina, Allan och Henning
Josefin Josefin skrev den 15 mars, 2021 kl. 11:46
Åh vad glad jag blev när jag fick se hur bra Frank & Margot hade det i helgen tillsammans med Anders på Instagram! Stort tack för proffsig hjälp! 🙂
Ylva Ylva skrev den 28 februari, 2021 kl. 20:17
Har nu anlitat Anders och Majornas kattvakt för första gången. Det kändes jättebra att ha ett hembesök inför första bokningen och se att katterna var bekväma runt Anders och han var fin och följsam med dem.
Jättehärligt att få se fina bilder på katterna varje dag 🙂 stort plus!
Anders har gjort ett kanonjobb och jag som kattägare har känt mig trygg med att låta honom ta hand om mina katter, trots att detta var första gången jag lämnade bort dem.

Kommer definitivt att anlita Anders/Majornas kattvakt igen, och kommer rekommendera andra kattägare att göra detsamma! 🙂
Karin Karin skrev den 24 februari, 2021 kl. 23:22
Redan första gången Haddock träffade Anders kändes det bra - både för oss och katten. De fick genast fin kontakt, och vi som Haddocks familj kände oss trygga med att lämna Haddock i Anders vård. Att få se alla bilder på Instagram när vi var borta var verkligen kul . Och att Anders dessutom räddade vår chiliplanta gjorde bara upplevelsen än bättre. Vi kan verkligen rekommendera Majornas Kattvakt! - och återkommer gärna själva!
Anna Anna skrev den 22 februari, 2021 kl. 11:04
Vi är väldigt glada att Anders tog hand om vår Ponza när vi var bortresta. Allt har fungerat mycket bra. Vi skulle gärna anlita Anders igen och kan verkligen rekommendera andra att göra det.
Ida Johansson Ida Johansson skrev den 14 januari, 2021 kl. 13:26
Vi har anlitat Majornas Kattvakt flera gånger för passning av våra katter Hilda och Harry. Både ägare och katter är mer än nöjda över Anders omsorg och omtanke. Han är genuin och pålitlig och ger alltid det där lilla extra.
Vi kommer självklart att anlita Majornas Kattvakt igen och kan bara rekommendera andra att också göra det 🙂
Sanna Sanna skrev den 28 december, 2020 kl. 15:36
Vi är jätteglada att vi fick möjlighet att boka Majornas Kattvakt när vi skulle iväg under julhelgen. Seriöst intryck från start och våran Ingrid var så lugn och trygg när vi kom hem igen! 🙂
Evelina Evelina skrev den 31 augusti, 2020 kl. 12:00
Otroligt nöjd efter att Anders passat vår lille Harry. Allt kändes jättebra, väldigt seriöst och genuint. Vi kommer garanterat vända oss hit igen nästa gång vi behöver kattvakt. Ett stort plus är att att få se lite bilder på ens kisse när man är iväg. ?
//Evelina och Harry
Lena Legler Lena Legler skrev den 3 april, 2020 kl. 18:42
Detta verkar väldigt intressant. Har 2 katter; en 10-åring och en kattunge på 9 månader. Hade en kattvakt, men vi har "splittat". Så nu är jag ensam. Har ingar planer på att resa någonstans den närmsta perioden, men detta är intressant. Återkommer,
Patrik Centerwall Patrik Centerwall skrev den 14 mars, 2020 kl. 12:41
Vi kan verkligen rekommendera Majornas kattvakt. Anders är väldigt trygg och pålitlig och vår Milo trivdes i hans sällskap. Saknaden efter den lille katten blev dessutom lite mindre av alla fina bilder på Instagram.
/Patrik, Camilla, Estelle & Elliot
Linnea och Elias Linnea och Elias skrev den 10 mars, 2020 kl. 18:22
Tack för den fina hjälpen på vår semester. Mir var precis som vanligt när vi kom tillbaka !

p.s. Du är väldigt duktig på att ta katt-bilder!
Katarina Katarina skrev den 9 februari, 2020 kl. 16:21
TACK för hjälp med vår Simba över julhelgen. Allt gick smidigt, Simba har haft det bra, vi har kunnat slappna av på vår resa, har fullt förtroende för Anders.
Rekommenderas ?, Katarina.
Karin Karin skrev den 22 december, 2019 kl. 12:38
Bästa kattvakten är du Anders. Vet att Zappie uppskattar dina besök. Dagliga foton och videos gör att man känner sig helt trygg och sjutton vet om inte katten saknar dig alldeles väldigt efter varje passning. TACK ?
Sandra Sandra skrev den 9 december, 2019 kl. 22:57
Har ännu en gång fått hjälp av Anders som sett till våran katt och vi är så tacksamma. Denna gång var vårt tåg försenat och Anders hörde då av sig och frågade om vi ville att han skulle gå in och ge katten lite mat när han hade vägarna förbi, trots vi inte betalt för den dagen. En sann djurvän ?
Hanna Hanna skrev den 4 november, 2019 kl. 18:47
Anders kan numera även titulera sig "kaninvakt" efter att ha sett efter våra två frigående dvärgvädurar med två besök per dag i tre dagar. De gillade Anders direkt och han tog väl hand om dem samt uppdaterade deras hönsmamma-matte med fina filmer och bilder så att jag såg att de mådde bra. Jag fick direkt förtroende för Anders och visste att han skulle göra sitt yttersta för att ta hand om mina kaniner och att han verkar vara djurvän ut i fingerspetsarna. Rekommenderar definitivt Anders för att passa era små älsklingar!
Erica Hernant Erica Hernant skrev den 17 september, 2019 kl. 14:47
När jag och min sambo reste bort 4 dagar kom Anders över och tog hand om vår kära katt. Två gånger per dag var han där för att ge kärlek, mat och sällskap. Under resan fick vi uppdatera har med fina bilder över sms och instagram. Det hela kändes mycket professionellt och tryggt och vi kan varmt rekommendera Anders som kattvakt! Vi kommer själva gärna använda hans tjänster på vår nästa resa! ☺️
Ida Ida skrev den 15 september, 2019 kl. 22:08
Jag var bortrest från mina två katter i 5 dagar och Anders kom hem till mig och såg efter dom var dag. Jag kände mig trygg och avslappnad med att kunna ha katterna hemma istället för pensionat. Så fick jag även se bilder på dom dagligen vilket kändes väldigt skönt att se att de mådde bra och trivdes med Anders.
Kan verkligen varmt rekommendera Anders, om/när jag reser bort igen så är detta mitt enda alternativ för mina katter. 🙂
Caroline Anderrsson Caroline Anderrsson skrev den 12 augusti, 2019 kl. 16:01
Underbara Majornas Kattvakt tog hand om mina katter när jag var på resande fot. Kom hem till trygga katter som fått utmärkt skötsel. Kul med uppdateringar på instagram!Är supernöjd! Rekommenderar starkt! <3
Sandra och Sebastian Sandra och Sebastian skrev den 5 augusti, 2019 kl. 21:48
Det var så oerhört skönt att komma hem till en nöjd och väl omhändertagen Felix efter våran semester. Extra betryggande och roligt var det följa alla dagliga uppdateringar på Instagram. Kommer inte att tveka en sekund om vem vi vänder oss till nästa gång vi behöver kattvakt. Kan varmt rekommendera Anders. Vi är så nöjda.
Tack!
Jenny Jenny skrev den 26 juli, 2019 kl. 20:03
Rekommenderar varmt Majornas kattvakt. Allt fungerade utmärkt!!
Jessica Styrmark Jessica Styrmark skrev den 15 juli, 2019 kl. 13:19
Kan varmt rekommendera Anders som kattvakt! Kände mig trygg då jag fick information hur det gick där hemma per mail och även bilder och film på Instagram! Allt var välskött och i sin ordning här hemma! Mycket nöjd! Hälsningar Jessica, Smilla och Cesar.
Hilde Vandeput Hilde Vandeput skrev den 9 juli, 2019 kl. 10:25
Anders tog hand om våra två katter medan vi var på bröllop i huvudstaden och vi var väldigt nöjda!
Oerhört proffsigt bemötande av en riktig kattvän!
Dessutom tömdes brevlådan och vattnades blommorna!
Rekommenderas starkt till alla som bryr sig om sina katter och som vill åka bort med gott samvete!
Tack Anders!
Maria på inredningsvis.se Maria på inredningsvis.se skrev den 2 juli, 2019 kl. 18:20
Absolut BÄSTA kattvakten i Göteborg ! Han har tagit hand om mina två goa kissar perfekt när jag va på semester Dessutom postar han hela tiden om katterna han vaktar på sin instagram vilket gör man känner sig extra trygg som kattägare ?Anders vaktar inte bara för pengar som vissa han är en sann kattmänniska in i märgen Ser varje katt som en vän och individ Ni kan aldrig få bättre kattvakt REKOMMENDERAS Hälsar nöjd matte Maria med kissar Brorsan och Pärlan ❤️
Malin Malin skrev den 25 juni, 2019 kl. 22:55
Anders tog hand om min kisse i julas och det gick hur bra som helst! Smidigt med överlämning av nyklar, seriöst med kontraktsskrivning och jag fick uppdateringar när han hade varit där. Kände mig väldigt trygg och det var väldigt trevligt bemötande. Tummen upp. 🙂
admin admin skrev den 25 juni, 2019 kl. 22:00
Välkommen att skriva i gästboken ett omdöme om Majornas Kattvakt.
Tack!
/Anders
Majornas Kattvakt